Skip to main content

Privacy Policy
Inden vi går i dybden, lad os fortælle dig, at denne politik er gyldig fra 2018. Nordeakontokik (www.Nordeakontokik.com) tror på at holde al den information privat, som brugerne deler, og garantere, at den ikke vil blive brugt med nogen anden person.

Betingelser for brug:

Ud-blog indeholder enormt antal artikler (også nogle sider), og disse ejes af de respektive ejere. Gengivelse af indholdet af denne blog uden administratorens skøn er strengt forbudt.

Du får på dine egne risici adgang til oplysningerne på denne blog (hjemmeside). Med andre ord læser du oplysningerne fra dette websted med din fri vilje. Hvis du ikke accepterer vilkårene og betingelserne, kan du forlade det med det samme.

Læsere, selvom de forlader kommentarer, vil selv være ansvarlige for de kommentarer, de gør på blogindlægene. Kommentarerne er altid modereret. Dette er ikke en kommentaroptimeringswebsted, så anbring ikke din blogs URL, mens du kommenterer.

 Copyright Politik:

Det indhold, der findes på dette websted (dvs. www.Nordeakontokik.com) er kun til informationsmæssige og personlige formål. Administratoren har rettighederne til at foretage nogen form for ændring vedrørende indholdet, og ingen andre har sådanne rettigheder. Andet materiale, såsom skriftligt indhold, billeder eller multimedia) ejes eller kontrolleres af administratoren eller de respektive ejere.

Reklame:

Du kan også se nogle annoncer, der vises på vores blog. Disse annoncer køres af mange annoncenetværk. Vi har ikke altid kontrol over de annoncer, der vises. Så hvis du besøger et link gennem annoncen eller køber et produkt fra den, er vi ikke ansvarlige for det problem, du måtte have med virksomheden.

Hvis du har spørgsmål til denne side om privatlivspolitik, er du velkommen til at fortælle os det ved at sende en e-mail på nordeakontokik1@gmail.com. Og vi svarer snart om dig.

Comments